Hemma från snön!

Jaha nu var man hemma igen efter en vecka i fjällen. Åkte i både Åre och Storlien och även om åres backar är längre och liftarna bättre så var det bättre åkning i Storlien :)

Hämtade upp Andrea vid tåget i Åre på måndagen. Vi har ägnat oss åt lite seriös pulka åkning och även lekt med skotern på fjället <3 Och självklart har vi även missbrukat bastun!

Är jättenöjd med skidorna jag fick i julas. Funka skitbra! Och stålkanterna svek inte.. speciellt med tanke på att jag lyckades trilla i backen en gång.. stilla stående.. haha vet inte hur jag lyckades.
 
Även om vädret var riktigt fint så var det skönare åkning på sportlovet men jag klagar absolut inte. Blev en lyckad vecka  ^^ 

Veckans citat!

Asså pappa.. hur kan du inte stödja din dotters intresse för vinprovning?! 

Gay,gay,gay!! *Homer* haha

Woho vi rör oss framåt! Men fan akta hundpisset!! 



~~~~

Fick ett av mina kända impulsryck igen. Den här gången raderade jag min blogg.. smidigt värre! Det var ju bara över 100 inlägg där. Bara att börja om! :)

Ska bara reda ut mitt namn på bloggen. Seska är alviska och betyder vild. Jag menar inte sexsidan som jag noterade är det första kommer upp om man söker på ordet. Ville bara reda ut det innan något eventuellt påhopp ;)

Såg parodin på 300 igår. Älskar den filmen men parodin var ju riktigt illa! Jag och Jenny satt och as garva för den var så dålig. En såndär typisk film som är så misslyckad att den är rolig. Sen kan det ju ha påverkat att när Jenny är på bio så upprepar hon det människorna i filmen säger och måste hela tiden peka på filmduken (troligt att jag skulle titta någon annanstans?) haha klockren tjej <3

Drar iväg till Storlien imorgon så jag kommer inte kunna skriva på någon vecka men tar igen det när jag kommer hem :)

Jag och Jenny på språkresa i Paris förra året.. minnen <3


image1


RSS 2.0